placeholder image

Wat kosten binnendeuren?

Het is onmogelijk om u hier reeds op voorhand te vertellen wat een binnendeur kost. De prijs van uw binnendeur hangt namelijk van veel factoren af. Op de eerste plaats: welke binnendeuren wilt u? In het aanbod van Het Deurhuis zijn namelijk diverse seriën en daarbinnen ook diverse modellen, met- of zonder glas, verkrijgbaar. Om u toch enige richting te geven: grofweg kost een binnendeur bij Het Deurhuis , afhankelijk van welk type deur u wenst, tussen de € 400,00 en € 1.500,00 of meer. Accessoires als deurkrukken nog niet meegerekend, evenals de kosten van het afwerken, inkasten en afhangen.

Naast de serie en het type binnendeur is ook de maatvoering van uw binnendeur van belang voor de uiteindelijke prijs. Is er sprake van een standaardmaat of is er sprake van maatwerk? Wordt het een schuifdeur of een scharnierende deur? In bepaalde seriën kunt u zelf uw binnendeur ontwerpen waarbij uw ontwerp uiteindelijk ook de prijs zal bepalen.

Kortom, er zijn bij een binnendeur zoveel factoren denkbaar die de uiteindelijke prijs bepalen dat het onmogelijk is om u op voorhand een prijs te geven. Wilt u een sluitende prijsbepaling, dan kunt u het best eerst vrijblijvend onze toonzaal bezoeken. U krijgt dan al snel een indicatie van de prijs. Ook komen wij aansluitend graag in uw woning om aldaar exact te meten en te adviseren. Pas daarna kan u een sluitende prijsopgave van ons ontvangen, nog steeds vrijblijvend.

Er schuilt meer achter uw deur