01_astronaut
02_toverfee
03_varkentje
04_clown
05_koersfiets
06_olifantje

Wat schuilt er achter uw deur?

Achter een deur van Het Deurhuis schuilt meer dan u denkt!

Wat er bij u thuis achter de deur schuilgaat, dat blijft een goed bewaard geheim. Maar wat er achter onze deuren schuilgaat, daar maken we geen geheim van! En we nodigen u graag uit in onze showroom in Wechelderzande om dat allemaal te ontdekken.

Welke deur u ook kiest, u kiest altijd voor een zeer hoogwaardige kwaliteit. De constructie en opbouw van onze deuren garandeert u een leven lang plezier. Verder kunt u bij ons binnendeuren vinden passend bij elke denkbare woonstijl en woonwens. Van klassiek tot modern, van landelijk tot natuurlijk. Met of zonder glas. Draaien of schuiven en ga zo maar door.

Zoveel keus, dat kan u doen twijfelen. Maar wees gerust, wij zijn u behulpzaam om de juiste keuze te maken. Vanuit praktische oogpunten, een deur is natuurlijk een gebruiksvoorwerp, maar ook vanuit esthetisch oogpunt want uw nieuwe deur zal veel doen met uw interieur. Neem gerust foto’s van uw interieur of knipsels uit woonbladen mee, van interieurs die u fraai vindt. Dan zoeken wij, samen met u, de perfecte binnendeuren uit.

In onze showroom treft u ook deurkrukken, glassoorten, scharnieren en deurbeslag aan, alle denkbare accessoires om uw deur geheel naar wens aan te kleden. Ook kunnen wij u stalen tonen van afwerkingsmogelijkheden en/of kleuren. En als u het graag wilt zien, kunnen wij u ook de kwaliteit en constructie/opbouw van onze deuren tonen aan de hand van open hoekstalen. Dan begrijpt u niet alleen wat er achter, maar ook wat er in de deur schuilgaat. 

Kom dus vooral kijken wat er achter onze deuren schuilgaat!