Wat schuilt er achter uw deur?

Achter een deur van Het Deurhuis schuilt meer dan u denkt!

Wat er bij u thuis achter de deur schuilgaat, dat blijft een goed bewaard geheim. Maar wat er achter onze deuren schuilgaat, daar maken we geen geheim van! En we nodigen u graag uit in onze showrooms (Wechelderzande of Kampenhout) om dat allemaal te ontdekken.

Welke deur u ook kiest, u kiest altijd voor een zeer hoogwaardige kwaliteit. De constructie en opbouw van onze deuren garandeert u een leven lang plezier. Verder kunt u bij ons binnendeuren vinden passend bij elke denkbare woonstijl en woonwens. Van klassiek tot modern, van landelijk tot natuurlijk. Met of zonder glas. Draaien of schuiven en ga zo maar door.

Zoveel keus, dat kan u doen twijfelen. Maar wees gerust, wij zijn u behulpzaam om de juiste keuze te maken. Vanuit praktische oogpunten, een deur is natuurlijk een gebruiksvoorwerp, maar ook vanuit esthetisch oogpunt want uw nieuwe deur zal veel doen met uw interieur. Neem gerust foto’s van uw interieur of knipsels uit woonbladen mee, van interieurs die u fraai vindt. Dan zoeken wij, samen met u, de perfecte binnendeuren uit.

In onze showrooms treft u ook deurkrukken, glassoorten, scharnieren en deurbeslag aan, alle denkbare accessoires om uw deur geheel naar wens aan te kleden. Ook kunnen wij u stalen tonen van afwerkingsmogelijkheden en/of kleuren. En als u het graag wilt zien, kunnen wij u ook de kwaliteit en constructie/opbouw van onze deuren tonen aan de hand van open hoekstalen. Dan begrijpt u niet alleen wat er achter, maar ook wat er in de deur schuilgaat. 

Kom dus vooral kijken wat er achter onze deuren schuilgaat! 

oude binnendeuren vervangen

Wellicht ooit geplaatst door de vorige bewoners, misschien zelfs nog door de bewoners daarvoor. Ze vallen u niet meer op, zowel niet in positief- als in negatief opzicht, omdat uw huidige binnendeuren verworden zijn tot slechts een functioneel product. Maar een nadere blik leert ons dat de tand des tijds ze geen goed heeft gedaan. Ze zijn tijdens hun leven al vaker opnieuw geschilderd, een beetje krom, ze vertonen wat beschadigingen, ze sluiten niet meer goed en, wees eerlijk, ze passen eigenlijk niet bij de door u gewenste woonstijl. Wat te doen? 

Lees verder...
De juiste binnendeur

De juiste binnendeur kiezen voor uw woning is belangrijk. Want hoe mooi uw interieur ook is, de verkeerde binnendeur kan de stijl van uw woning volledig teniet doen. Maar na het uitzoeken van de juiste binnendeur, passend bij uw (gewenste) woonstijl, bent u er nog niet. Want welke kleur krijgt uw deur?

De kleur van uw binnendeuren bepaalt, naast de vorm, grotendeels het totaalbeeld qua uitstraling en sfeer van uw woning. Vaak wordt ‘veilig’ gekozen voor witte deuren of deuren in een natuurlijke kleur (hout), maar binnen het beeld van de huidige woontrend wordt ook steeds vaker gekozen voor zwart. Zwart is een kleur die zich goed laat combineren met andere kleuren en zwarte binnendeuren zijn een stijlvol element in elk interieur.

Lees verder...
De juiste binnendeur

Eikenhouten binnendeuren, ze brengen sfeer en zeer veel karakter in uw woning. De sfeer komt tot stand door de fraaie natuurlijke tekening van het eikenhout. Het karakter ontstaat doordat geen enkele deur dezelfde tekening heeft. Tezamen, als collectie binnendeuren in uw huis, vormen deze deuren een zeer fraai en smaakvol geheel met een onovertroffen uitstraling.

Het Deurhuis biedt u eiken binnendeuren in verschillende vormen, passend bij elke (gewenste) woonstijl. Dat varieert van klassiek tot modern, van elegant tot krachtig en van sierlijk tot eenvoudig. Eikenhouten binnendeuren zijn een zeer goede keuze als het aankomt op sfeer en karakter in uw interieur. 

Lees verder...
De juiste binnendeur

De binnendeur passend bij uw smaak is, net als bij elk ander item in uw interieur, een zeer persoonlijke keuze. Maar het kiezen van de juiste binnendeuren is wel belangrijk, want ze kunnen de sfeer en uitstraling van uw woning maken of juist volledig teniet doen. Er zijn echter zoveel verschillende soorten binnendeuren, in uiteenlopende stijlen en vormen, dat het misschien lastig is om de juiste beslissing te nemen. In dit artikel schetsen we de diverse overwegingen die u te wachten staan tijdens uw zoektocht naar de perfecte binnendeuren. Een tip vooraf: een bezoek aan één van onze showrooms is sowieso aan te raden, want een deur op een afbeelding of in het echt zien maakt een wereld van verschil.

Lees verder...
binnendeuren op maat

Veel hedendaagse woningen bevatten binnendeuren in standaard breedtematen variërend vanaf 63 cm, oplopend met telkens 5 cm, tot en met 93 cm breedte. Deze deuren komen voor in de standaard hoogtematen van 201,5 cm, 211,5 cm en 231,5 cm. Met name in oudere woningen of woningen die ooit zijn gebouwd vanuit specifieke wensen komen nog weleens deurmaten voor die buiten de standaardmaten (hoger, lager, breder of smaller) vallen.

Lees verder...
glazen binnendeuren

U denk misschien dat glazen binnendeuren alleen worden toegepast in een kantooromgeving. Niets is echter minder waar, want glazen binnendeuren kunnen ook uitstekend worden toegepast in een woonomgeving, bijvoorbeeld bij u thuis. Glazen deuren zijn als een kameleon, ze krijgen hun specifieke karakter en uitstraling door licht en hetgeen er doorheen waarneembaar is. In een kantooromgeving is er sprake van koeler licht en een ingetogen inrichting terwijl u thuis veel warmer licht en een sfeervol persoonlijk interieur heeft. In een kantoor zal een glazen binnendeur dus koeler en zakelijk ogen terwijl dezelfde deur bij u thuis een warm en sfeervol element zal zijn.

Lees verder...
binnendeuren met glas of zonder glas

Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf, maar een toiletdeur voorzien van transparant glas is misschien niet zo’n goed idee. In andere gevallen kan een binnendeur met glas echter wel degelijk een goede keuze zijn. In onze toonzalen krijgen wij regelmatig vragen over binnendeuren met glas, de beschikbare glassoorten en de mogelijkheden qua glas. Verschillende van deze vragen hopen wij op deze pagina al voor u te kunnen beantwoorden.

Lees verder...
binnendeuren kopen

Zijn uw binnendeuren aan vervanging toe? Omdat ze beschadigd zijn, omdat restaureren en lagen verf van uw deuren een onmogelijke opgave lijkt, omdat ze niet bij uw interieur passen of gewoon omdat u uitgekeken bent op uw oude binnendeuren. Dan is het moment aangebroken om u te oriënteren op het aanschaffen van nieuwe binnendeuren.

Lees verder...
moderne binnendeuren

Wat wordt eigenlijk precies verstaan onder een moderne binnendeur? Heeft het te maken met het uiterlijk van de binnendeur, met de techniek of materialen waarmee de deur is gemaakt of misschien met de wijze waarop de deur wordt geopend of gesloten?

Laten we al deze aspecten eens onder de loep nemen om te kijken wat wordt verstaan onder een moderne binnendeur.  

Lees verder...
landelijke binnendeuren

Bij landelijk wonen wordt direct gedacht aan wonen in een rustieke, warme en rustige sfeer. Wonen en leven in een omgeving waar je volledig tot jezelf kunt komen en even niet bezig hoeft te zijn met de gejaagdheid van het leven. Dieren in de wei, de geuren van de natuur, wisselingen van seizoenen die net wat intenser zijn. Kortom elementen de de landelijke lifestyle kleur geven. Een landelijk huis gelegen in een landelijke omgeving. Klinkt goed toch?

Lees verder...

Dat een binnendeur zeer bepalend is voor de sfeer in uw woning behoeft geen uitleg. Geen element is zo bepalend voor de sfeer in uw woning als de juiste binnendeur. Maar dat gegeven brengt wel met zich mee dat het uitzoeken van de juiste binnendeuren voor uw woning met de nodige twijfels gepaard kan gaan. Een complicerende factor daarbij is dat er enorm veel verschillende typen binnendeuren bestaan.

Lees verder...
Elegance_eik_scratch_sfeer

Het is onmogelijk om u hier reeds op voorhand te vertellen wat een binnendeur kost. De prijs van uw binnendeur hangt namelijk van veel factoren af. Op de eerste plaats: welke binnendeuren wilt u? In het aanbod van Het Deurhuis zijn namelijk diverse seriën en daarbinnen ook diverse modellen, met- of zonder glas, verkrijgbaar. 

Lees verder...

Het summum voor het creëren van een zeer bijzondere woonsfeer. De stalen deuren
en wanden worden steeds ambachtelijk en op maat gemaakt. De uitvoeringsmogelijkheden zijn dus quasi onbeperkt. U kan uw creativiteit volledig de vrije loop laten en samen werken wij uw ontwerp uit tot in perfectie!

Lees verder...

Er schuilt meer achter uw deur