Werkwijze

Hoe komen we, stap voor stap, bij de juiste binnendeuren voor u?

Er zijn veel variabelen denkbaar die bepalen welke binnendeuren voor u de juiste zijn. We noemen onder meer smaak, budget, kwaliteit, wijze van openen, privacy of juist openheid, maar ook uw type woning, uw huidige of gewenste woonsfeer en bouwwijze van uw woning zijn veelal bepalend voor de keuze qua binnendeuren. Binnendeuren van hoge kwaliteit garanderen een leven lang woonplezier en wij begeleiden u, stap voor stap, naar de juiste keuze.

Stap 1

Uw mindset

Probeert u zich eens voor te stellen hoe uw woning eruit ziet met andere binnendeuren Binnendeuren die passen bij uw smaak en bij uw (gewenste) interieur. Ziet u de impact voor u? Ook is het van belang dat u zich realiseert dat de montage van binnendeuren in korte tijd gerealiseerd is, tegen een fractie van de overlast die gepaard gaat met bijvoorbeeld een nieuwe vloer. Het is te realiseren, een totaal andere woonlook, en het is bereikbaar!

placeholder image

Stap 2

Oriëntatie

Op deze website ziet u veel verschillende modellen binnendeuren. Ook is het mogelijk om diverse brochures met ons aanbod aan te vragen. Maar een binnendeur in het echt zien, dat voegt zintuigelijk het nodige toe aan uw beleving! Wij raden u daarom aan om uw favoriete deuren bij ons te komen bekijken, in het echt en vrijblijvend. Maak gerust een afspraak om u zich te komen oriënteren in één van onze showrooms. 

placeholder image

Stap 3

Advies over stijl

Wij weten al heel lang dat een binnendeur veel kan doen voor uw woning. Binnendeuren zijn onze expertise en daarbij hoort ook een advies over de stijl. Naadloos passend bij uw interieurstijl of juist net even anders! Natuurlijke materialen of een fraaie lakstijldeur. Welke kleuren? Twijfelt u over de stijl van uw binnendeur, laat ons u dan adviseren! Neem gerust wat foto’s mee van uw woning en interieur, dan stellen we een fraaie collectie samen waaruit u kan kiezen.

placeholder image

Stap 4

Advies over kwaliteit

Hoe intensief wordt uw deur gebruikt? Hoe zijn uw wanden opgebouwd? Heeft uw woning vloerverwarming? Verkiest u deuren met of zonder glas? Welke beveiligingsfeatures? Brandwerend? Heeft u kinderen? Een huisdier? Misschien niet direct vragen waar u zelf aan dacht, maar wij wel. Een deur is natuurlijk een volwaardig onderdeel van uw interieur, maar daarnaast ook een gebruiksvoorwerp. 

placeholder image

Stap 5

Wat moet uw deur kunnen?

Traditioneel scharnieren of pivoteren? Ruimtebeperkend of een andere esthetische visie, dan is een schuifdeur in of voor de wand misschien wel de oplossing voor u. En binnen de genoemde openingsmogelijkheden zijn er ook nog zoveel andere keuzes denkbaar. Wij informeren u graag en gedegen zodat u de juiste afweging kunt maken.

placeholder image

Stap 6

Accessoires

Een fraaie binnendeur kan niet zonder fraai deurbeslag, scharnieren en deurkrukken. Deze zijn allen bij Het Deurhuis aanwezig, in verschillende vormen en finishes. Ook kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreide collectie deurlijsten, passend bij uw deur, om uw deurgeheel aan te kleden. Het is vanzelfsprekend dat kwaliteit ook hier onze basis is, want ook van deze fraaie accessoires wilt u een leven lang genieten. 

placeholder image

Stap 7

Opmeting ter plaatse

Vooraleer een bestelling finaal door ons bevestigd wordt, komen we hoe dan ook ter plaatse om de bouwkundige situatie in te schatten en deuren op te meten. Tegelijkertijd adviseren wij u met plezier inzake de deurafmetingen, draairichting, wijze van scharnieren of schuiven et cetera. Dat hoort bij onze service en komt ten goede aan de kwaliteit en uw woonplezier.

placeholder image

Stap 8

Offerte

Tijdens het traject krijgt u globaal al een indruk van de prijzen, maar in de offertefase komt alles tezamen, bespreken wij de prijs met u en kunnen we eventuele alternatieven met u doornemen. Ons belang in deze fase is duidelijkheid voor u en voor ons. Geen open eindjes, maar een heldere en duidelijk inzichtelijke offerte.

placeholder image

Stap 9

Plaatsing

De dag dat het gaat beginnen. Volgens afspraak komt  onze plaatsingsdienst bij u om de werkzaamheden te verrichten. Nieuwe deuren worden volledig plaatsklaar geleverd. Uw bestaande deuren worden desgewenst door ons afgevoerd. Bij eventuele uitgebreide werkzaamheden zoals het aanpassen van de deuropening of deurlijsten dragen wij zorg voor de planning zodat uw overlast tot een minimum wordt beperkt. Wij zorgen dat u snel en probleemloos kunt genieten van uw fraaie woonmetamorfose en uw binnendeuren van Het Deurhuis.

placeholder image

Stap 10

Genieten

De kunst van het genieten van uw nieuwe binnendeuren, dat zit hem niet alleen in het dagelijks gebruik en het fraaie visuele aspect. Dat zit hem voornamelijk ook in het feit dat u zich mag verheugen op een goede service achteraf. Bepaalde typen binnendeuren vragen om jaarlijks onderhoud voor wat betreft de afwerking (bijvoorbeeld olie bij eiken binnendeuren). En raakt uw binnendeur per ongeluk beschadigd, dan kunt u ons gerust contacteren. En stel u wilt over een poosje de kleur van uw deuren herzien, geen probleem! Wij zullen u met genoegen het gepaste advies verstrekken.

placeholder image

Er schuilt meer achter uw deur