Stalen deuren 

Het summum voor het creëren van een zeer bijzondere woonsfeer. De stalen deuren
en wanden worden steeds ambachtelijk en op maat gemaakt. De uitvoeringsmogelijkheden zijn dus quasi onbeperkt. U kan uw creativiteit volledig de vrije loop laten en samen werken wij uw ontwerp uit tot in perfectie!

Scharnierdeur, pivoterende deur, dubbele deur of schuifdeur?
Een stalen binnendeur is leverbaar als scharnierdeur, pivoterende deur of schuifdeur. Ook is het mogelijk om zij- en bovenlichten uit te voeren in de stijl van uw deur wat een fraaie eenheid geeft. Een dubbele deur behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom zou een stalen binnendeur altijd zwart moeten zijn?
Stalen deuren bestaan typisch uit een frame en een deur, al dan niet in combinatie met een beglaasde wand in staalprofielen. Ideaal voor het creëren van een bijzondere loftsfeer. Alle metalen delen worden met een poedercoating afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze (met uitzondering van speciale kleuren). De standaard RAL-kleur is RAL 9004 (mat zwart), maar waarom zou een stalen binnendeur niet groen kunnen zijn, of rood, wit…

Een volledige stalen wand, met glas, geeft een ruimte een totaal ander karakter.
De ultieme loftsfeer wordt natuurlijk bereikt door een groot vertrek onder te verdelen in twee separate vertrekken, gescheiden door een fraaie stalen wand met stalen deur(en). Zo kunt u bijvoorbeeld een open keuken afsluiten, terwijl deze nog steeds bij uw andere ruimte betrokken blijft. Het resultaat is een zeer bijzondere en uitgesproken woonsfeer met veel karakter.

Ook zeer geschikt als douchewand!
Ook in sanitaire ruimten misstaan een stalen deur en stalen wand niet. Door de perfecte afwerking van het staal is deze ongevoelig voor vocht, wat ook geldt voor het glas en de glasdichting. Ideaal als douchewand bijvoorbeeld, want waarom zou uw doucheruimte of badkamer geen fraai verblijf mogen bieden.

Staal en hout, een perfecte combinatie!
Misschien wilt u een gedeelte van uw deur dicht hebben, niet uitrusten met glas. Bijvoorbeeld de onderzijde van de deur. Dat kan worden gerealiseerd door staal, eventueel voorzien van een fraai motief, of door hout! Eikenhout naar keuze in stroken, of een andere houtsoort indien gewenst. U bedenkt het, wij maken het graag voor u.

Niet alleen binnenshuis, maar zeker ook buitenshuis.
En wat dacht u van buitenshuis een fraaie veranda, pergola of terrasoverkapping bestaande uit een combinatie van beglaasde stalen wanden en fraaie stalen deuren? Al deze zaken worden voor u volledig op maat en naar uw wensen vervaardigd. Prettig om in te vertoeven en een hoogwaardige verfraaiing voor uw woning. 

Er schuilt meer achter uw deur