Zwarte binnendeur

De juiste binnendeur kiezen voor uw woning is belangrijk. Want hoe mooi uw interieur ook is, de verkeerde binnendeur kan de stijl van uw woning volledig teniet doen. Maar na het uitzoeken van de juiste binnendeur, passend bij uw (gewenste) woonstijl, bent u er nog niet. Want welke kleur krijgt uw deur?

De kleur van uw binnendeuren bepaalt, naast de vorm, grotendeels het totaalbeeld qua uitstraling en sfeer van uw woning. Vaak wordt ‘veilig’ gekozen voor witte deuren of deuren in een natuurlijke kleur (hout), maar binnen het beeld van de huidige woontrend wordt ook steeds vaker gekozen voor zwart. Zwart is een kleur die zich goed laat combineren met andere kleuren en zwarte binnendeuren zijn een stijlvol element in elk interieur.

Als u op zoek bent naar deuren die de nodige grandeur en een chique uitstraling toevoegen aan uw woning, dan biedt Het Deurhuis u zwarte binnendeuren in uiteenlopende vormen. Ook passend bij uw smaak! We lichten de diverse mogelijkheden toe. 

Stalen deuren

Stalen deuren zijn uit te voeren in verschillende kleuren. Maar bij een stalen deur denkt u wellicht al snel aan een zwarte kleur. Dat is ook niet vreemd, want de meeste stalen deuren worden uitgevoerd in een zwarte kleur. Zwart geeft een stalen deur een krachtig en tegelijk sierlijk karakter. Het Deurhuis gebruikt een duurzame poedercoating waardoor een egale en zeer sterke laklaag ontstaat. Stalen deuren passen in elke interieurstijl en bieden u zeer veel mogelijkheden qua vorm en indeling. 

Een zwarte deur met een natuurlijke uitstraling

Het Deurhuis beschikt over een uitgebreide collectie eikenhouten (of een andere houtsoort) binnendeuren. Hout kent van nature een bepaalde tekening waarbij de gekozen houtsoort bepaalt of deze fijn van structuur of juist zeer levendig is. Wat u misschien verrast is dat deze houten deuren ook in zwart zijn uit te voeren. De natuurlijke tekening van het hout blijft hierbij, zichtbaar en voelbaar, behouden. Een echte eye-catcher met ontegenzeggelijk veel karakter en uitstraling.

Vlakke deuren in het zwart

Het Deurhuis beschikt over een ruime collectie vlakke deuren die zeer fraai ogen in zwart. Veel van deze deuren zijn te voorzien van freeslijnen, eventueel in een patroon naar wens, zodat er een diepteperspectief ontstaat. Een vlakke deur wint enorm aan uitstraling indien uitgevoerd in een fraaie en diepe zwarte kleur.

Lakstijldeuren in het zwart

Lakstijldeuren onderscheiden zich van de eerder genoemde deurtypen door een wat klassiekere uitstraling. Fraaie stijlen en regels, panelen en een stijlvolle moulure. Afhankelijk van uw smaak, bescheiden of juist meer uitgesproken qua detaillering, beschikt Het Deurhuis over verschillende collecties lakstijldeuren die in verschillende kleuren leverbaar zijn. Waaronder zwart!

Wat uw (gewenste) woonstijl ook is, en welk deurtype uit de collectie van Het Deurhuis u ook zou verkiezen, met een zwarte binnendeur wint uw woning aan stijl en klasse. Bij Het Deurhuis heeft u een ruime keuze uit verschillende binnendeuren die in het zwart zijn uit te voeren. Maar misschien verkiest u wel wit, of grijs, of groen of… 

Er schuilt meer achter uw deur